Ring eller skriv + 45.3929.9966 evergreen@evergreensport.dk

4G Kunstgræs systemer

 

Evergreen Sports shockpad er et miljøvenligt gummilag, der er installeret under kunstgræsbaner for at skabe de rette spilleegenskaber og komfort.

4G Kunstgræs systemer

Evergreen Sport tilbyder også kunstgræs systemer uden gummigranulat; 4G Non infill kunstgræssystemer, som er gennemtestede og veldokumenterede så kvalitet og egenskaber kendes.

Non-Infill 30/25, er blandt de allerførste 4G kunstgræs systemer, der møder kravene i den skrappe
EN1533-1standard, der er den europæiske, der beskriver kvalitet og egenskaber for kunstgræs til sportsbelægninger. Desuden har dette system opnået Nordisk Test Certificate som er den fælles Nordiske kvalitetsstandard.

Disse dokumentationer er de mest retvisende og objektive kvalitets beskrivelser, der fås, så selvom vi her har med et nyt og ret uprøvet system at gøre, er det altså muligt at vurdere kvalitet på forhånd.

De enkelte elementer er desuden testet efter FIFA standarderne, så f.eks. også shockpad er kvalitetssikret med objektive tests.

Evergreen Sport anbefaler 4G- kunstgræssystem, når kun den mest miljøvenlige og bæredygtige kunstgræsbane ønskes.

Da der kan spares på udgifter til hhv. gummigranulat, granulat sikring, løbende efterfyld samt andre driftsmæssige besparelser, vil en 4G kunstgræsbane være økonomisk sammenlignelig med en traditionel 3G kunstgræsbane!

Shockpad NEXT

4G kunstgræsbane i Holland, Evergreen Sport 2019

Non-Infill installation and athletics Universal Norway

Certifikater

A sport- Evergreen Sport Kunstgræs
error: Content is protected !!