Ring eller skriv +45 39 29 99 66 ⎮ evergreen@evergreensport.dk

Festival/Messe/Butik

Festivalbelægningen er specielt fordelagtig på stærkt trafikerede imråder hvor den naturlige belægning ikke kan modstå stor slidtage.

Festival

Hvor mange mennesker passerer eller opholder sig vil overfladen belastes og ofte eskadiges. Mange har eoplevet et optrampet område på en festival hvor det naturlige græs har bukket under og overfladen mudrer til ved selv mindre regnskyl. 

Med kunstgræs på de trafikerede arealer vil overfladen fastholde sin struktur og erosion af de næste lag kan undgås. med kunstgræs installeret kan man altså bevare selv store arealer, så overfladen forbliver fast og indbydende frem for løs og mudret. 

Indendørs kan kunstgræsbelægninger også hjælåe overflader, men også some “væg-deko” både med eller under budskaber. 

Messe

Bring kunstgræsset i spil når messestanden skal indrettes.

Vi har simple kunstgræstyper der egner sig til tidsbegrænsede event og som måske kun anvendes få gange eller de mere gennemførte indretninger hvor kunstgræsset indgår som en både funktionel og designmæssig effekt.

Kunstgræsset er i sin natur ekstremt slidstærkt og egner sig derfor til installation på arealer med store menneskemængder og meget trafik.

 

Butik

“Når græs bliver til kunst….”

Kunstgræs med logo, motiv eller nudging effekter. 

I kunstgræsbelægningen kan der væves eller skæres budskaber i. Det giver en unik mulighed for at eksponere klub eller sponsor logos direkte i overfladen. 

De store flader fremhæver motiver på en opsigtsvækkende og utraditionel måde. 

Måske ska budskaber eksponeres i butiksarealet, caféen eller i virksomhedens indgangsparti, hvilket på fornemmeste vis giver mulighed for at kombinere funktion og design. 

Marketing

Logo kan også indfældes direkte i installationen ved indgang og giver et professionelt layout der signalerer stærke føleser for sted, personale og kunder. 

I kombination med sponsor aktiviteter vil kunstgræsoverfladen desuden udgøre et attraktivt ny promotion område der kan indgå i andre sponsoraftaler. 

Lad Evergreen Sport rådgive dig om mulighederne. 

Vores interne og erfarne grafikere sidder klar til at udarbejde et visuelt forslag som supplement til vores tilbud. 

Næsten kun fantasien sætter grænserne for hvilket udtryk og budskaber der skal indgå i det kommende kunstgræs projekt.