Ring eller skriv +45 39 29 99 66 ⎮ evergreen@evergreensport.dk

Fodbold

Vi har specialiseret os iden for miljøvenlige kunstgræsløsninger til fodboldbaner. Vi anlægger både opvisnings- og træningsbaner. Vi kan hjælpe med projekteringen fra ide til spilleklar bane – uanset om det er et nyt kunstgræsanlæg, fra grusbane til kunstgræs eller udskiftning af kunstgræs.

Full Size Fodboldbane

Evergreen Sport standard fodboldbane spiller sammen med DBU’s anbefaling:

Bredde: 68 meter

Længde: 105 meter

Sikkerhedszone: 2 meter på langsider, 3 meter bag mål

Opstregning: En 11-mandsbane i hvid, to 8-mandsbaner i gul og fire 5-mandsbaner i blå

Der still især strenge krav til kunstgræs belægninger på baner hvor der skal spilles turneringskammpe, mens der på træningsbaner ikke nødvendligvis skal stilles særlige krav.

Begge banetyper kan dog med fordel tage udgangspunkt i FIFAS KVALIETSPROGRAM: FIFA  Quality og FIFA QUaliy Pro. ET evalitetsprogram som er blevet indført for at harmonisere og forbedre kvaliteten af fodbolbaner.

Når der skall spilles turneringskampe skal banen løbende fieldtestes, så dokumentationen for at banen fortsat efterlever netop den FIFA standard, den havde ved installationen.

Lokal tilpasset bane

Vi vil altid forsøge at give vores kunder en konkret rådgivning i en personlig betjening med kvalitet og faglighed i fokus.
Siden vores første kunstgræs installationer helt tilbage i 2006, har vi arbejdet med kreative og miljøvenlige løsninger.

Evergreen Sports kunstgræssystemer kombinerer infill typer, længde og udformning af stråene så vi altid kan tilbyde netop den kunstgræsbane, som passer til det enkelte projekt.

Multi Arena

Formålet med en Evergreen Sport MultiArena er at tilbyde et område, der opfordrer den enkelte udøver, instruktør eller træner til at udføre kreativ, sjov, lærende aktivitet uanset ambitionsniveau.

Arenaen åbner op for aktiviteter, der kan bruges i forhold til mange sportsgrene / aktiviteter. En Evergreen Multiarena binder interesserne sammen i lokalområdet og sikrer fællesskabet imellem forskellige foreninger.

Hovedformålet er at skabe et rum, der inviterer til bevægelse og aktivitet, og som udfordrer den enkelte bruger eller hold, både fysisk og mentalt.

Evergreen Sport MultiArena åbner op og inviterer skoler, hjem, SFO, klubber, elite og bredde til fysisk leg, hvor kun fantasien sætter grænserne.

Sports legeplads til sjov og alvor.

Træningsbane

I dag er kunstgræsbaner et almindeligt aktiv i mange klubber i Danmark. Eksempelvis opgraderes de gamle grusbaner med kunstgræsbelægning – evt. suppleret med hegn og lys. Disse kunstgræs vinter- og træningsbaner kan derefter benyttes flittigt året rundt.

Evergreen Sport anbefaler type af kunstgræs og infill ud fra en behovsanalyse i samarbejde med kunden. Ud fra træningsbanens formål, aktivitetstype/frekvens, område og omgivelser bliver det ofte klart, at træningsbanen ikke behøver den dyre stadionløsning. I budget fasen er det dog vigtigt at fokusere på miljø, både på kort og lang sigt.

Vores erfaring og tætte samarbejde med jordentreprenører, der er specialiseret inden for baseopbygning og dræning, er essentielt for et optimalt slutprodukt.

Indendørsbaner

Vi danner grundlaget for aktivitet som inspirerer til bevægelse og samvær – også indendørs.

Indendørs kunstgræs faciliteter er vokset. Vi har konstateret, at børn og voksne elsker at spille på indendørs græs – en luksus især i dårlige vejrforhold.

Evergreen Sport indendørs kunstgræs belægning er en ideel legeplads til en lang række forskellige sportsgrene.