Ring eller skriv + 45.3929.9966 evergreen@evergreensport.dk

Fitness – Crossfit

 

Kunstgræs er det ideelle underlag til kraftful træning, som eksempelvis inden- eller udendørs Crossfit-træning, som kræver en overflade med øget slidstyrke – uden at påvirke friktion i negativ retning.

Fitness Inde- for Medlemmer

Kunstgræs kan med fordel benyttes som stødabsorberende underlag til fitness træning, hvorved der tages hensyn til især knæ og ankler. Underlaget sikrer et stabilt fodgreb – stræk og drej kan udføres uden frygt for at glide eller snuble.

Gulvøvelser kan med stor bekvemlighed udføres på kunstgræstæppet, da det hverken er for hårdt eller for blødt.

Kunstgræsset er designet til langvarig, intense, daglig aktivitet. Den lette vedligeholdelse er også en af belægningens fordele.

003.025-1-Fitness-inde-for-medlemmer-Fitness-World,-kunstgraes,-Evergreen-Sport-2015
Kunstgræs som stødabsorberende underlag til fitness træning.

Fitness Ude- for alle

De populære udendørs fitness områder er ofte anlagt i forbindelse med løberuter eller anden sportslig udfoldelse – mange af dem offentlig tilgængelige. Øvelser ved hjælp af redskaber eller markeringer i kunstgræsset giver variet træning.

Ved hjælp af en meget overskuelig vedligeholdelses plan, sikres det slidstærke kunstgræs en lang levetid og vil træningsområdet altid stå indbydende og pænt.

Integreret opstregning i kunstgræsset har en fantastisk nudging effekt og kan opfordrer til diverse gulv eller agility øvelser, men også afstandshensyn eller anden god opførsel på det ofte ubemandede område.

003.025 -2 Fitness ude - for alle, kunstgræs, Italgreen Evergreen Sport 2015

Træning i det grønne og ude i det fri med Evergreen Sport.

Kunstgræs i fitnesscentre er især dedikeret CrossFit træning. CrossFit træningsprogrammer involverer højintensiv træning, der omfatter øvelser med fokus på styrke og udholdenhed. Agility, fleksibilitet, balance og styrke er alle vigtige begreber i CrossFit træningsfilosofi. Brugen af kunstgræs i CrossFit-faciliteter øger præstationen og øger nøjagtigheden af de bevægelser, atleterne udfører. Et stabilt fodgreb er meget afgørende i Crossfit.

Kunstgræstæppet er meget slidstærkt, og velegnet til træningens gentagne tunge øvelser, og fungerer som stødpude, når løftestænger eller andet træningsudstyr slippes eller manøvreres rundt.

003.025 -3 Crossfit Træning, Fitness world kunstgræs, Evergreen Sport 2015

Det slidstærke kunstgræs er et ideelt underlag til kraftful Crossfit-træning.

error: Content is protected !!