Ring eller skriv +45 39 29 99 66 ⎮ evergreen@evergreensport.dk

Fitness / Crossfit

Kunstgræs er det ideelle underlag til kraftful træning, som eksempelvis inden- eller undendørs Crossfit-træning, som kræver en overflade med øget slidstyrke – uden at påvirke friktion i negativ retning. 

Fitness Inde- for Medlemmer

Kunstgræs kan med fordel benyttes som stødabsorberende underlag til fitness træning, hvorved der tages hensyn til især knæ og ankler. Underlaget sikrer et stabilt fodgreb – stræk og drej kan udføres uden frygt for at glide eller snuble. 

Gulvøvelser kan med stor bekvemlighed udføres på kunstgræstæppet, da det hverken er for hårdt eller for blødt. 

Kunstgræsset er designet til langvarig, intense, daglig aktivitet. Den lette vedligeholdelse er også en af belægningens fordele. 

DMD Italgreen

Kunstgræs som stødabsorberende underlag til fitness træning.

Fitness Ude- for alle

De popylære udendørs fitness områder er ofte anlagt i forbindelse med løberuter eller anden sportslig udfoldelse-mange af dem offentlig tilgængelig. Øvelser ved hjælp af redskaber eller markeringer i kunstgræsset giver variet træning. 

Ved hjælp af en meget overskuelig vedligeholdelses plan, sikres det slidstærke kunstgræs enlang levetid og vil træningsområdet altid stå indbydende og pænt. 

Integreet opstregning i kunstgræsset har en fantastisk nudging effekt og kan opfordrer til diverse gulv eller agility øverlser, men også afstandshensyn eller anden god opførsel på det ofte ubemandede område. 

DMD Italgreen

Træning i det grønne og ude i det fri med Evergreen Sport.

Crossfit Træning

Kunstgræs i fitnesscentre er især dedikeret CrossFit træning. CrossFit træningsprogrammer involverer højintensiv træning, der omfatter øvelser med fokus på styrke og udholdenhed. Agility, fleksibilitet, balance og styrke er alle vigitige begreber i CrossFit træningsfilosofi. Brugen af kunstgræs i CrossFit-faciliteter øger præstationen og øger næjagtigheden af den bevægelser, atleterne udfører. Et stabilt fodgreb er meget afgørende i CrossFit. 

Kunstgræstæppet er meget slidstærkt, og velegnet til træningens gentagne tunge øverlser, og fungerer som stødpude, når løftestænger eller andet træningsudstyr slipes eller manøveres rundt. 

DMD Italgreen

Det slidstærke kunstgræs er et ideelt underlag til kraftful CrossFit træning.