Ring eller skriv +45 39 29 99 66 ⎮ evergreen@evergreensport.dk

Om os

 

 

 

Vores kunstgræssystemer er allerede anlagt på mere end 5000 baner overalt i Verden. Dette giver vished for at vores produkter ikke bare er gennemtestede i laboratoriet, meni allerhøjeste grad er anerkendt af spillere der hver eneste dag benytter banerne med tilfredshed.

Evergreen Sport

Evergreen Sport har kunstgræs belægninger some vigtigste hjørnesten.

Vores fagområder, har siden virksomhedens opstart i 2006, dog bredt sig ud og vi tilbyder derfor de fleste sportsbelægninger, udstry til sportanlæg ob byrum sat løsninger til miljøvenlig dræning og bæredygtige løsninger til klubber, kommuner og private installationer.
Vi kan detage i alle projektets faser fra rådgivning om de seneste produkter, salg og installationer i både fag- eller hovedentreprise.

Virksomehden omfatter også Evergreen Service, der står for udførelsen af kunstgræs installationer, og some ligeledes kan tilbyde vedlighold og drift af både nye og eksisterende kunstgræsanlæg.

Vi samarbejder med anerkendte underleverandører og partnere og hare defor exclusive rettigheder til flere brands, som eneste danske distributør.

Vision

Vores vision er at lægge for udendørs aktiviteter for alle aldersgrupper og at inspirere til bevægelse og samvær i indbydende og bæredygtige omgivelser.

Mission

Vi vil være den førende specialist inden for kvalitets kunstgræs, med særlig vægt på personlig service, miljørigtige løsninger og vedligeholdelse af kunstgræsanlæg.

Igennem demonstration af stor kompetence inden for service og vedligeholdelse af kunstgræsanlæg, vil vi sikre at eksisterende kunstgræsanlæg og nye kunstgræsprojekter lever op til brugernes forventninger til levetid og kvalitet.

Om os

Evergreen Sport har til huse i Kokkedal nord for København. Vi har stort udstilingslokale, hvor alle vore kunstgræsprodukter kan opleves. Virksomeheden er 100% dansk ejet. Vi repræsenterer både blandt andre Italgreen i Danmark, some er blandt Europas Førende og mest anerkendte producenter af kunstgræs til alle formål herunder de fleste sportsgrene og fodbolbaner med FIFA’s godkendte spillesystemer.

Vores kunstgræssystemer er allerede anlagt på mere end 5000 baner overalt i Verden. Dette giver vished for at vores produkter ikke bare er gennemtestede i laboratoriet, men i allerhøjeste grad er anerkendt af spillere der hver eneste dag benytter banerne med tilfredshed.

Vores kompetenceområder dækker hele projektforløbet og vi har derfor afdelinger for rådgivning salg, projektledelse, design/grafik, installation samt drift og vedligeholdelse – alle in-house ressourcer.

Installation: Fodboldbaner

Michael Lillelund Ravn

Michael Lillelund Ravn

Salgsdirektør

 Salg, rådgivning og projektledelse

Mads Lauritzen

Mads Lauritzen

Chef for marketing og produktudvikling

Nikolaj Duckert

Nikolaj Duckert

Teknisk direktør

Produktudvikling, teknisk rådgivning og logistik

CVR: 29410941
Bankforbindelse: Jyske Bank
Kontonummer: 5078 1094227
IBAN: DK7850780001094227
SWIFT kode: JYBADKKK

Faktura sedes til: Faktura@evergreenservice.dk

EGSport logo