Ring eller skriv + 45.3929.9966 evergreen@evergreensport.dk

Om Os

 

 

 

Vores kunstgæssystemer er allerede anlagt på mere end 5000 baner overalt i Verden. Dette giver vished for at vores produkter ikke bare er gennemtestede i laboratoriet, men i allerhøjeste grad er anerkendt af spillere der hver eneste dag benytter banerne med tilfredshed. 

Evergreen Sport

Evergreen Sport har kunstgræs belægninger som vigtigste hjørnesten.
Vores fagområder, har siden virksomhedens opstart i 2006, dog bredt sig ud og vi tilbyder derfor de fleste sportsbelægninger, udstyr til sportsanlæg og byrum samt løsninger til miljøvenlig dræning og bæredygtige løsninger til klubber, kommuner og private installationer.

Vi kan deltage i alle projektets faser fra rådgivning om de seneste produkter, salg og installationer i både fag- eller hovedentreprise.
Virksomheden omfatter også Evergreen Service, der står for udførelsen af kunstgræs installationer, og som ligeledes kan tilbyde vedligehold og drift af både nye og eksisterende kunstgræsanlæg.

Vi samarbejder med anerkendte underleverandører og partnere og har derfor exclusive rettigheder til flere brands, som eneste danske distributør.

Vision

Vores vision er at lægge grundlaget for udendørs aktiviteter for alle aldersgrupper og at inspirere til bevægelse og samvær i indbydende og bæredygtige omgivelser.

Mission

Vi vil være den førende specialist inden for kvalitets kunstgræs, med særlig vægt på personlig service, miljørigtige løsninger og vedligeholdelse af kunstgræsanlæg
Igennem demonstration af stor kompetence inden for service og vedligeholdelse af kunstgræsanlæg, vil vi sikre at eksisterende kunstgræsanlæg og nye kunstgræsprojekter lever op til brugernes forventninger til levetid og kvalitet.

Om os

Evergreen Sport har til huse i Kokkedal nord for København. Vi har stort udstillingslokale, hvor alle vore kunstgræsprodukter kan opleves. Virksomheden er 100% dansk ejet. Vi repræsenterer både blandt andre Italgreen i Danmark, som er blandt Europas førende og mest anerkendte producenter af kunstgræs til alle formål herunder de fleste sportsgrene og fodboldbaner med FIFA’s godkendte spillesystemer.

Vores kunstgræssystemer er allerede anlagt på mere end 5000 baner overalt i Verden. Dette giver vished for at vores produkter ikke bare er gennemtestede i laboratoriet, men i allerhøjeste grad er anerkendt af spillere der hver eneste dag benytter banerne med tilfredshed.

Vores kompetenceområder dækker hele projektforløbet og vi har derfor afdelinger for rådgivning, salg, projektledelse, design/grafik, installation samt drift og vedligeholdelse – alle in-house ressourcer.

Installation: Fodboldbaner

Michael-Lillelund-Ravn-Salgsdirektør

Salgsdirektør

Michael Lillelund Ravn

Salg, rådgivning og projektledelse

Nikolaj-Duckert-Teknisk direktør

Teknisk direktør

Nikolaj Duckert

Produktudvikling, teknisk rådgivning og logistik

Mads-Lauritzen-portræt- Evergreen Sport kunstgræs dk

Mads Lauritzen

Director of Business Development & Marketing

CVR: 29410941
Bankforbindelse: Jyske Bank
Kontonummer: 5078 1094227
IBAN: DK7850780001094227
SWIFT kode: JYBADKKK
Faktura sedes til: Faktura@evergreenservice.dk

Evergreen_Sport_logo
error: Content is protected !!