Ring eller skriv +45 39 29 99 66 ⎮ evergreen@evergreensport.dk

Rugby & Amerikansk fodbold

Amerikansk Fodbold og Rugby er hård sportsgrene, som drager rigtig store fordele af kunstgræs som underlag. 

De slidstærke baner, som kan benyttes hele året rundt, bliver mere og mere udbredt i takt med sportsgrenen udfoldelse i Europa. Derudover er den optimale stødabsorbering er med til at sænke antal af spillerskader.

Turneringsbane

Evergreen Sport standard multibane til flere sportsgrene, leveres med bander og kunstgræs inklusiv hvid midterlinje-men mere avancerede løsninger udføreres mod merbetaling ifølge aftale.

Evergreen Sport samarbejder med flere danske topproducenter om bandesystemer med indbyggede multisports funktioner – og supplerende elementer til udenomosråder; Tribuner, borde/bænke, klatrevæg, blodmur og anden leg.

Baneformat for Basket, fodbold, håndbold og hockey spiller fint samen indenfor rammerne af en Evergreen Sports standard multibane, Bander leveres i en fleksibel alu-stål & træ konstruktion eller i miljørig genbrugsplast.

Evergreen Sport ejleder kunder, installerer kunstgræs go levered udstyr – fra Multibane til MultiArena.

DMD Italgreen

Amerikansk fodbold på slidstærke baner i internationale format.

Opstregning

Det rektangulære spillefelt i Amerikansk fodboldkamp måler 100 yard (91, 44 m) mellem mållinjerne og 160 fod (48,8 m) i bredden. Derudover er der slutzoner, der strækker sig yderligere 10 yeards (9,144 m) forbi mållinjerne til “slut linjerne.” Teknisk er den fulde længde af det officielle felt, inklusive slutzoner, 120 yards (109,7m). 

Hvide markeringer på marken identificerer afstanden fra slutzonen. Indgående linjer, eller hashmærker, er korte parallelle linjer, der markerer trin på 1 yard (0,91m ). 

DMD Italgreen

Linjer og markeringer udføres ifølge måleenhederne yards, feet og inches.

Andet

De slidstærke baner, som kan benyttes hele året rundt, bliver mere og mere udbredt i takt med sportsgrenens udfodelse i Europa.

Kunstgræs på de Amerikanske fodboldbaner og rugbybaner anlægges med optimal stødabsorbering, hvilket er med til at sænke antal af spilleskader. 

Klublogo kan integreres i kunstgræsset. 

DMD Italgreen

Amerikanske fodbold og Rugby på kunstgræs.