Ring eller skriv + 45.3929.9966 evergreen@evergreensport.dk

Tennis

 

Kunstgræs til tennisbaner i standard størrelse leveres i flere farver og fyldes med sand hvilket giver gode spilleegenskaber og sikkerhed.

et|icon_documents|

Tennis

Evergreen Sport tennis kunstgræs er i dag på niveau med de klassiske overflader. Den forlængede tennissæson nydes på de komfortable baner, leveret i forskellige farver, i klubben eller privat. Den overkommelige vedligholdelse kan enten planlægges efter en kort introduktion af Evergreen Sports Drift og Vedligeholdelses manual, eller erhverves hos Evergreen Service i henhold til aftale.

Download pdf: Tennisbane – Evergreen Sport kunstgræs 2019 >

003.027---1-Tennis,-Kunstgræs,-Evergreen-Sport-2019

Evergreen Sport tennis kunstgræs er i dag på niveau med de klassiske overflader.

et|icon_documents|

Vinterbane

Dæk grusbanen periodisk med kunstgræs.

Mange tennisbaner stå tomme og uberørte hen i vinter halvåret. Samtidigt er det næsten umuligt for de unge spillere at få spilletider i de indendørsfaciliteter, når natur græsbanerne lukkes ned for vinteren. Udnyt kapaciteten bedre med en midlertidig kunstgræsbelægning på tennisbanen.

Kunstgræsset udlægges midlertidigt i efteråret og når tennissæsonen igen starter, rulles kunstgræsset sammen til opbevaring og kan så genbruges år efter år.

Side-banderne er 50 x 200 cm med to ovale huller som håndtag. Banderne på endegavl er 200 x 100 cm. Bandeplade vejer 7-10 kg inkl. beslag og hænger på tværlæggere, som boltres på banens eksisterende hegnsstolper. Pladerne ophænges så der er 10 cm luft mellem bander og banens overflade.

Udstyr på tennis banen skal fjernes. Service aftale i forbindelse med vinterbaner kan indgås med Evergreen Sport (udlægning, rengøring, bande ophængning, opbevaring).

Download pdf: Vinterbold på Tennisbaner – Kunstgræs, Evergreen Sport 2018 >

Lobetraening,-Kunstgraes,-Evergreen-Sport-2017

Evergreen Sport Løbebane til alle niveauer og distancer.

error: Content is protected !!