Ring eller skriv +45 39 29 99 66 ⎮ evergreen@evergreensport.dk

Tennis

Kunstgræs til tennisbaner i standard størrelse i flere farver og fyldes med sand hvilket giver gode spilleegenskaber og sikkerhed. 

Tennis

Evergreen Sport tennis kunstgræs er i dag på niveau med de klassisk overflader. Den forlængede tennissæson nydes på de komfotable baner, leveret i forskellige farver, i klubben eller privat. Den overkommelige vedligholdelse kan enten planlægges efter en kort introduktion af Evergreen Sports Drift og Vedligeholdelses manul, eller erhverves hos Evergreen Service i hendold til aftale. 

DMD Italgreen

Evergreen Sport tennis kunstgræs er i dag på niveau med de klassiske overflader.

Vinterbane

Dæk grusbanen periodisk med kunstgræs. 

Mange tennisbaner stå tomme og uberørte hen i vinter halvåret. Samtidigt er det næsten umuligt for de unge spillere at få spilletider i de indendørssfaciliteter, når nature græsbanerne lukkes ned for vinteren. Udnyt kapaciteten bedre med en midlertidig kunstgræsbelægning på tennisbanen. 

Kunstgræsset udlægges midlertidigt i efteråret og når tennissæsonen igen starter, rulles kunstgræsset sammen til opbevaring og kan så genbruges år efter år. 

Side-banderne er 50 x 200 cm med to ovale huller som håndtag. Banderne på endegavl er 200 x 100 cm. Bandeplade vejer 7-10 kg inkl. beslag og hænger på tværlæggere, som boltres på banens eksisterende hegnsstolper. Pladerne ophænges så der er 10 cm luft mellem bander og banens overflade. 

Udstyr på tennis banen skal fjernes. Service aftale i forbindelse med vinterbaner kan indgås med Evergreen sport (udlægning, rengøring, bande ophængning, opbevaring).

DMD Italgreen

Evergreen Sport tennis kunstgræs er i dag på niveau med de klassiske overflader og kan let kombineres med andre sportsgrene.