Ring eller skriv + 45.3929.9966 evergreen@evergreensport.dk

Hybridgræs

 

Hos Evergreen Sport vil vi være helt fremme med de seneste og gennemtestede løsninger. Hybridgræs til stadions og træningsanlæg på højt niveau.
Vi leverer og installerer hybridgræsløsninger, både syede og tæppeløsninger fra Verdens mest anerkendte producenter.

Hybridgræsbaner

Hos Evergreen Sport samarbejder vi med verdens førende producenter af hybridgræs løsninger.
Hybridgræs forlænger spilletiden på den naturlige græsbane ved at forstærke banens holdbarhed. Dels skånes de sarte nederste strå, mens forbedret dræning og forstærkning, når rod og strå vokser sammen, giver en holdbar og flot bane.
Miljø påvirkningen er minimal og når banen skal renoveres eller det øverste lagt skal udskiftes, separeres stråene fra plaget, som så kan genanvendes.

et|icon_documents|

Powergrass

PowerGrass® er en enestående løsning, der kombinerer kunstgræssets egenskaber med naturligt græs. Ved installation af PowerGrass® på fodboldbaner opnås helt unikke egenskaber og flere spilletimer der forlænger sæsonen i forhold til den traditionelle græsbane. Til gengæld fastholdes de naturlige egenskaber, som altid tilstræbes, og spillernes sikkerhed er i højsædet. Miljøpåvirkningen er minimal og den åbne og permeable bagside sikrer optimal dræning. PowerGrass® forener kvalitet og spilleoplevelser med god økonomi. PowerGrass® er et patenteret og unikt banesystem, der beskytter det naturlige græs og de sarte rødder mod det hårde slid fra spillet. Hybridgræs kræver kun det traditionelle kendskab til installation og pleje af naturlige græsbaner.
Vi anbefaler PowerGrass® til sportsanlæg, hvor sæsonen ønskes forlænget til 5-800 timer årligt og hvor der stilles krav om naturlige spilleegenskaber på højt og/eller elite niveau.

Download pdf: Powergrass brochure

et|icon_documents|

SISGrass

SISGrass er verdens mest innovative hybridgræs system.

Hurtig og præcis installation. Kunstgræsstrå syes ned i den eksisterende naturgræsbane, så  rødder og kunstgræs gror sammen. Dette stabiliserer overfladen og skåner det naturlige græs.

Løsningen giver op til 800 årlige spilletimer.

Konstruktionen består af 95% naturligt græs og op til 40mio strå  til en full size opvisningsbane.

Vi anbefaler syet hybridgræs løsningen til stadions og top elite træningsbaner.

Denne banetype blev installeret ved VM i Rusland på 6 opvisningsbaner og benyttes fortsat…

Download pdf: SISGrass præsentation

002.082-SISGrass-hybrid-græs-Evergreen-Sport-2019

SIS hybrid græs-direkte nedsyning af kunstgræsstrå

et|icon_documents|

Green Hybrid

Hvor kunstgræs før har været vejen til en konstant grøn og flot plæne, er der nu kommet en løsning, der kombinerer det bedste fra to verdener. Det grønne, fyldige udtryk fra kunstgræsset og den ubearbejdede følelse af naturgræs forenes i dette produkt.

Dårligt vejr, slid og høj aktivitet giver græs dårlige vækstforhold. I områder med meget skygge eller vådt jord vil græs ofte slet ikke gro. Dette er et velkendt problem ved sportsanlæg, legepladser og golfbaner.

Green Hybrid hybridgræs rulles ud over den naturlige græsplæne, hvilket med tiden betyder, at de naturlige græsstrå vil blande sig med de kunstige. Hybridgræsset giver et flot, grønt look og er med til at beskytte det skrøbelige naturlige græs, så det får de bedst mulige vækstbetingelser

Download pdf: Nordic Lawn præsentation >

002.083-Green-Hybrid-Nordic-Lawn-Evergreen-Sport-2019

Green Hybrid hybridgræs rulles ud over den naturlige græsplæne

error: Content is protected !!