Ring eller skriv + 45.3929.9966 evergreen@evergreensport.dk

Grej

Evergreen Sport kan hjælpe med vejledning og rådgivning, når valget af grej og maskiner til brug for drift og vedligeholdelsen af kunstgræsbanen, skal besluttes.

Vi samarbejder blandt andet med Lindholm Maskiner A/S, da vi selv benytter grej leveret herfra og har rigtig gode erfaringer med dette grej.

Af samme grund underviser og guider vi også gerne efter køb, så disse maskiner og tilhørende grej udnyttes optimalt i forbindelse med installation, drift og vedligeholdelse af kunstgræsbane.

Flere af de maskiner, som benyttes i forbindelse med installation, drift og vedligeholdelse af en kunstgræsbane, kan drives af den samme redskabsbærer. Evergreen Sport tilbyder råd og vejledning ved erhvervelse af traktorer

Flere af de maskiner, som benyttes i forbindelse med installation, drift og vedligeholdelse af en kunstgræsbane, kan drives af den samme redskabsbærer. Evergreen Sport tilbyder råd og vejledning ved erhvervelse af traktorer

Redskabsbærer Ferrari traktor – udstyret med græshjul

Ved installation og efterpåfyldning af sand og gummigranulat benytter Evergreen Sport infill udlæggere, som SMG Sandmatic og Rink 1210.

Verti-Groom benyttes til den daglige drift og vedligeholdelse, hvor banen rives for at sikre rejsning af kunstgræsfibre og en jævn fordeling af infill.

Et særdeles effektivt og uundværligt udstyr til den daglige drift og pleje af kunstgræsbanen, som får banen til at fremstå blød og jævn.

Evergreen Sport underviser i hverdags pleje af kunstgræsbaner og tilbyder årlig service gennemgang med special-dybderens. 

 

Produkter-Grej-Evergreen-Sport-27022019

Anhængere

På mindre kunstgræsarealer kan håndholdt grej være tilstrækkeligt. Det er vigtigt at nedfaldne blade og lignende fejes væk og at infill børstes jævnligt – både for at sikre fordelingen, men også for at forhindre uønsket dannelse af mos.

Håndholdte

Kunstgræs og infill skal børstes jævnligt.

Infill-måleværktøj bruges til at kontrollere kunstgræstæppets stand.

Med infill måleren tjekkes infill mængden jævnligt, således at supplerende infill tilføres i tide så kunstgræstæppet ikke udsættes for unødig slitage.

Evergreen Sport anbefaler infill sikring, en kant som sikrer, at infill ikke ’stikker af’, samt maskin- og spillersluse med støvlebørstning ved indgang som benyttes når banen forlades.

Fieldtest med blandt andet bold rebounce, shock absorbering og andre kontrol-målinger kan udføres af Evergreen Sport.

Vores Servicepakker kan designes med løbende tilsyn og kontrol og evt. efterfølgende servicering, efterfyld mv, og udføres efter kundens ønsker og behov.

Alternativt kan vores Servicepakker købes i abonnement, således at Evergreen Sport løbende føre tilsyn med og vedligeholder anlægget.

Ved indgåelse af Servicepakker i abonnement sikres endvidere fuld garantidækning og option på yderligere forlænget garantiperiode.  

Kontrol-redskaber-Infillmåler-kunstgraes-Infill-measuring-instrument-Evergreen-Sport-

Infill måler for at sikre mængeden og fordelingen er korrekt på hele banen.

error: Content is protected !!