Evergreen Sport tilbyder også kunstgræssystemer uden gummigranulat; 4G Non infill kunstgræssystemer, som er gennemtestede og veldokumenterede så kvalitet og egenskaber kendes.

Kontakt os

4G Kunstgræssystemer

Nye og miljøvenlige kunstgræssystemer er på vej frem og de første ”4G” kunstgræsbaner er installeret i Danmark.

Hos Evergreen Sport vil vi altid kunne tilbyde de seneste teknologier – men uden at gå på kompromis med dokumentationen for at nye produkter efterlever krav og forventninger.

Der arbejdes for tiden intensivt på at udvikle kunstgræssystemer – UDEN gummigranulat og andre former for gummi eller plastik infill. Selvom der ikke er en klar definition af ”4G”, kan man generelt sige, at 4G kunstgræssystemer skal have egenskaber der ligner ”3G” kunstgræssystemerne og derfor kan benyttes til både bredde baner og elitebaner. Det stiller ekstra store krav til kvalitet og konstruktionen, da stråene ikke støttes af infill og derved kan utestede systemer være i risiko for ringe spilleoplevelse, boldperformance og sikkerhed.

Det er derfor afgørende vigtigt at 4G-kunstgræssystmer er gennemtestede og veldokumenterede så kvalitet og egenskaber kendes.

Disse systemer kan Evergreen Sport, selvfølgelig levere…

4G/No infill kunstgræs
4G kunstgræsbane i Holland, Evergreen Sport 2019

Non Infill installation and athletics Universal Norway

Certifikater

RÅDGIVNING